Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Geslaagde netwerkavond Iedereen kan Sporten

29 november 2017

In samenwerking met Synthese en de gemeente Leudal werd op maandag 20 november voor de tweede keer de Iedereen Kan Sporten netwerkavond georganiseerd. De avond stond in het teken van ontmoeting en kennisdeling en vond plaats bij ons op school.

 

Zo’n 60 deelnemers vanuit verenigingen, gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen, werden welkom geheten door wethouder Backus van de gemeente Leudal. Er werd kort terug geblikt naar het afgelopen jaar van Iedereen Kan Sporten. De winnaars van de stimuleringscheque 2016 (Niels Peulen, Patricia Simons en Tom Steijvers) vertelden waar ze het geld aan hebben besteed voor het project ‘Met elkaar in beweging’. Na dit plenair gedeelte startte de eerste workshopronde.

 

Stimuleringscheque 2017

In de pauze was er een geweldig optreden van Dancepoint uit Leudal, die voor het eerst hun kunsten lieten zien aan het publiek. Na de tweede workshopronde werd de stimuleringscheque 2017 verloot, die gewonnen werd door Sailability in Thorn. Zij gaan komend jaar aan de slag met zeilen voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond en bedankt alle deelnemers en vrijwilligers voor hun bijdrage hierin! Een speciaal woord van dank gaat uit naar de Latasteschool voor de geboden gastvrijheid.

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Latasteschool

Bergerweg 37                       

6085 AT Horn                   

Tel.:  0475 - 58 17 07

E-mail: latasteschool@aloysiusstichting.nl