Nieuwsbrief icoon   Nieuwsbrief februari 2018 Latasteschool   jan 2019
Inleiding
Hoewel over enige dagen de meteorologische lente al gaat beginnen, wil de winter zich nog niet gewonnen geven. En als we de weermannen en weervrouwen mogen geloven gaat het nog pittig vriezen voordat we een mild voorjaarszonnetje mogen begroeten. De voorbereidingen op school trekken zich niets aan van de winterse vorst. De Cito-toetsen zijn achter de rug en nieuwe niveaugroepen zijn alweer gemaakt. De schoolverlatersgesprekken zijn in de afrondende fase. De gewone oudergesprekken in maart staan al weer gepland. Hierover lezen jullie meer in deze nieuwsbrief.
Oudergesprekken

De eerstvolgende oudergesprekken staan gepland op dinsdag  27 en woensdag 28 maart. Ouders en verzorgers ontvangen tijdig een uitnodiging. U kunt zelf daarbij een voorkeursdag en tijd aaangeven.

De school zal daarbij zoveel mogelijk het binnen de grenzen gegeven is rekening houden met uw voorkeur.

Luizen pluizen

Zoals u wellicht weet,  komen ouders na elke vakantie naar school om de kinderen te controleren op luizen.

Door omstandigheden heeft deze controle afgelopen maandag niet kunnen plaats vinden. De controle wordt uitgesteld naar maandag 26 februari.

indien er luizen zijn gevonden, stellen we u daarvan op de hoogte zodat u passende maatregelen kunt nemen.

Deze keer mogen we Nayden Bos als kanjer van de maand feliciteren. Nayden zit in groep 4 van de klas van juf Karien.

Nayden doet zo goed zijn best op school. Hij is heel behulpzaam voor de juf. Doet het goed op judo. Onlangs heeft hij zijn zwemdiploma B gehaald. Én hij wordt bijna nooit meer boos.

Schrijven vindt hij moeilijk maar Nayden heeft zo goed zijn best gedaan en geoefend dat het steeds beter gaat.

Voor ons dus een echte kanjer. Proficiat Nayden!

Gesprekken: ouders met kinderen met autisme

Als u een kind heeft met autisme en u wilt daarover met andere ouders praten of u heeft zelf autisme dan bestaat nu de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer met anderen daarover te praten in de gemoedelijke sfeer van een huiskamer.

Truus Poels, Biesstraat 37, 6093 AC Heythuysen stelt nl.  haar huiskamer hiervoor ter beschikking. Haar telefoonnummer: 06-29013136; email: truuspoels@yahoo.com

Eerste bijeenkomst 9 maart a.s. tijdstip 9.30-11.30 uur.

Heeft u interesse dan kunt u zich wenden tot Truus Poels, zie bovenstaand adres.